Job Listings

Upload your CV today and let that job find you

Upload your cv on mobile

This free jobseeker service from All the top bananas is specifically designed for the busy jobseeker. All you have to do is register with your name, email & password of your choice. You will be asked to fill in one simple form and once completed you are ready to go - we will do the rest. We ensure your CV is distributed to all our appropriate partners that offer job opportunities targeted to your skills and chosen job sectors.

Register Now
Add us on Google+

Back to jobs in Plains

Recommend us on Google+

Distribute your cv
Receive jobs by email

Electrical Engineer Jobs In Plains

Sort by
close

We will automatically send you jobs based on your activity on the site

OK
close
close
alert  Tip: You can search for a phrase by enclosing your keywords in quotes, e.g. "electrical engineer"
  1. Electrical Engineer

    Glasgow | Competitive | From CCN Recruitment

    Our client, an international service corporation is currently seeking an Electrical Engineer to join the team at their facility in Glasgow. As the Electrical Engineer you will support the... Senior/Associated Engineers in producing robust design solutions including drawing and written deliverables with moderate supervision. This position offers a competitive salary plus an excellent benefits package. The successful Electrical Engineer will be degree qualified or have a minimum of HNC/D in an engineering discipline plus a minimum of 2 years’ experience in a similar role. You will ... you have the relevant skills & experience and are interested in the Electrical Engineer position, please simply click the APPLY button now. This job was originally posted as www.totaljobs.com...

  2. Electrical Engineer

    Glasgow | | From URS

    We are currently looking for an Electrical Engineer with proven post degree qualification experience in electrical engineering, to work within the AECOM Building Services Team, in Building... Engineering located in our Glasgow office. About the role: An Electrical Engineer who will be involved in project design, drawing production, construction and commissioning. The successful candidate will be working towards Chartership, and have proven design experience, delivering to quality, time and budget. This role will suit someone with an electrical engineering / building services ... Requirements An Electrical Engineer or Building Services Engineer. Relevant experience in Electrical Engineering design, including areas such as specification writing, calculations, Low voltage...

  3. Electrical Engineer

    Glasgow | - £28k | From NuParc

    Nuparc's client is a leading international engineering and environmental consultancy, providing multi-disciplinary consultancy services to the property, infrastructure, energy and environmental... markets around the world. We are currently looking for a Principal / Senior Engineer to join our clients Building Services Engineering Division. Based in their office in Glasgow, the successful candidate will ideally be able to demonstrate qualification and experience in one or more of the following areas:- *Chartered Engineer with minimum 4 years post Chartered experience *Educated to degree level or equivalent in Electrical/Building Services Engineering *Electrical design of buildings to British Standards and Eurocodes *Excellent verbal and written communication skills *Ability...

  4. Electrical Engineer

    Glasgow | £33 p hour + Ltd / Umbrella | From Advantage Resourcing

    Senior Electrical Engineer - Power & Propulsion Glasgow 6 months initially £33.00ph Ltd / Umbrella Working for an established organisation, the ideal candidate will be required to undertake a... Electrical Engineer and a good understanding of project Life Cycle Management (LCM) on engineering projects. In addition, you will have the ability to communicate at all levels & have experience...

  5. Electrical Engineer

    Glasgow | £34,500 - £51,500 BONUS | From SSE

    ELECTRICAL ENGINEER WHOLESALE – ENGINEERING CENTRE FERRYBRIDGE, GLASGOW OR PERTH SALARY £34,500 - £51,500 BONUS DEPENDING ON SKILLS AND EXPERIENCE SSE is a British FTSE 35... plant income through improved availability and performance. We have an opportunity for an Electrical Engineer to join our team. You will be the Technical Authority within your field of electrical ... the company's verification and vetting process which includes a basic criminal record check. This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Electrical-Engineer_job62310991 ...

  6. Electrical Engineer

    Glasgow | £24000 - £28000 per annum | From North Hub Feed

    SkyBlue Solutions is recruiting for an Electrical Engineer with strong experience within commercial sector. Initially on a temporary basis this excellent opportunity can offer permanent contract for... submitting your application. This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Electrical-Engineer_job62369011 ...

  7. Electrical & Senior Electrical Engineers

    Glasgow | Neg | From AMEC Foster Wheeler

    Can be based in Glasgow or Knutsford Role Overview As our demand for our expertise continues to grow Amec Foster Wheeler has a number of opportunities for Electrical and Senior Electrical... the civil and defence nuclear power generation industries. You will have a good knowledge of British Standards within the Electrical Engineering discipline. As an Electrical Engineer you will be ... * Intruder and CCTV alarm design * Lightning Protection assessment and design considerations Prospective Electrical Engineers must be able to complete either some or all of the following; whilst prospective Senior Electrical Engineers must be able to manage, guide, advise, oversee and verify either some or all of the following: * Specifications and Scopes of Work * Technical assessment...

  8. Electrical Engineer

    Glasgow | | From URS

    At AECOM we are addressing the world’s appetite for energy by aligning our integrated consultancy teams with the needs and goals of developers, construction contractors, financiers and... institution. Chartered or Incorporated Engineer status or qualifications leading to. We are an equal opportunities employer ...

  9. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | - £20k | From Rise Technical Recruitment

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £20,000 to £25,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer looking to take the next step in your career by receive specialist... training on a bespoke electrical design software. On offer is the chance to join a well-established expanding company as one of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for the design of low voltage electrical systems. As well once you have become a establish designer with this company you will be able to take a more active role in liaising with customers and clients. This role will suit a Design engineer looking to take the next step in their career and progress...

  10. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | 25000 | From Rise Technical Recruitment Ltd

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £20,000 to £25,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer looking to take the next step in your career by receive specialist... training on a bespoke electrical design software. On offer is the chance to join a well-established expanding company as one of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for the design of low voltage electrical systems. As well once you have become a establish designer with this company you will be able to take a more active role in liaising with customers and clients. This role will suit a Design engineer looking to take the next step in their career and progress...

  11. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | - £20k-£25k | From Rise Technical Recruitment Ltd

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £20,000 to £25,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer looking to take the next step in your career by receive specialist... training on a bespoke electrical design software. On offer is the chance to join a well-established expanding company as one of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for the design of low voltage electrical systems. As well once you have become a establish designer with this company you will be able to take a more active role in liaising with customers and clients. This role will suit a Design engineer looking to take the next step in their career and progress there...

  12. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | - £30k | From Rise Technical Recruitment

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £30,000 to £45,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer with experience in medium and high voltage design looking to join... of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for overseeing design projects for cradle to grave. This will involve liaising with clients, project management, development and design on AutoCAD and testing of new products. This role will suit a Design engineer looking to take ... * Experienced in Electrical Design * Ability to Liaising with Clients * Looking to project Manage Please send all CV's and applications or call 01179107383 Transformers, Switchgear, Design, AutoCAD, 36kV...

  13. Junior Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | - £30k | From Rise Technical Recruitment

    Junior Design Engineer (Electrical) Glasgow £20,000 to £25,000 + Company Benefits, Pension, Bespoke Training Are you an Electrical Design Engineer looking to take the next step in your... career by receive specialist training on a bespoke electrical design software. On offer is the chance to join a well-established expanding company as one of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for the design of low voltage electrical systems. As well once you have become a establish designer with this company you will be able to take a more active role in liaising with customers and clients. This role will suit a Junior Design engineer looking to take the next...

  14. Junior Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | 45000 | From Rise Technical Recruitment Ltd

    Junior Design Engineer (Electrical) Glasgow £20,000 to £25,000 + Company Benefits, Pension, Bespoke Training Are you an Electrical Design Engineer looking to take the next step in your... career by receive specialist training on a bespoke electrical design software. On offer is the chance to join a well-established expanding company as one of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for the design of low voltage electrical systems. As well once you have become a establish designer with this company you will be able to take a more active role in liaising with customers and clients. This role will suit a Junior Design engineer looking to take the next...

  15. Electrical Design Engineer

    Glasgow | £22 - £32 phr | From Search Consultancy

    Our client a leading national Building Services Consultancy requires an Electrical Design Engineer/ Senior Electrical Design Engineer for a month contract in Glasgow. To apply for the role you... should have an minimum of 5-7 years Electrical Building Services Design experience ideally within a consultancy environment. The hourly rate will be between £22 and £32 per hour and there will be an option to extent based on workload. Top find out more please call Keith Robertson @ search consultancy Glasgow ...

  16. Senior Electrical Design Engineer

    Glasgow | | From Vertical Recruitment Limited

    Our client is a leading multi-disciplinary consultancy with offices throughout the UK and globally. They are currently looking to employ an Electrical Design Engineer to work out of their Glasgow... office. As an Electrical Engineer you must have relevant experience in Electrical Engineering Design in the building services environment with the ability to clearly communicate electrical design concepts to client, contractors and other design team members, producing detailed calculations, proactively ensuring coordination of electrical systems with other disciplines and building structure, lighting and emergency design, performance design associated with specialist services such as fire alarms, security, ICT infrastructure and vertical transportation. Knowledge in the area of control...

  17. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | - £30k-£45k | From Rise Technical Recruitment Ltd

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £30,000 to £45,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer with experience in medium and high voltage design looking to join an... specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for overseeing design projects for cradle to grave. This will involve liaising with clients, project management, development and design on AutoCAD and testing of new products. This role will suit a Design engineer looking to take the next ... Electrical Design * Ability to Liaising with Clients * Looking to project Manage Please send all CV's and applications to francis.parker@risetechnical.co.uk or call 01179107383 Transformers...

  18. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | - £30k-£45k | From Rise Technical Recruitment Ltd

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £30,000 to £45,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer with experience in medium and high voltage design looking to join an... specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for overseeing design projects for cradle to grave. This will involve liaising with clients, project management, development and design on AutoCAD and testing of new products. This role will suit a Design engineer looking to take the next ... Electrical Design * Ability to Liaising with Clients * Looking to project Manage Please send all CV's and applications to francis.parker@risetechnical.co.uk or call 01179107383 Transformers...

  19. Design Engineer (Electrical)

    Glasgow | 45000 | From Rise Technical Recruitment Ltd

    Design Engineer (Electrical) Glasgow £30,000 to £45,000 + Company Benefits, Pension Are you an Electrical Design Engineer with experience in medium and high voltage design looking to join... of their specialist design engineers. This company specialise in the design and implementation of techno-commercial solution. In this role you will be responsible for overseeing design projects for cradle to grave. This will involve liaising with clients, project management, development and design on AutoCAD and testing of new products. This role will suit a Design engineer looking to take ... * Experienced in Electrical Design * Ability to Liaising with Clients * Looking to project Manage Please send all CV's and applications to francis.parker@risetechnical.co.uk or call 01179107383...

  20. Electrical Maintenance Engineer

    Falkirk | £27000/annum | From Escape

    An exciting opportunity exists for an Electrical Maintenance Engineer to join a fast paced manufacturing company based in Falkirk. Main duties in the role will be reactive and proactive Electrical... electrical qualificationThis is a superb opportunity to join a growing manufacturing business with opportunities to progress ...