Job Results

Upload your CV today and let that job find you

This free jobseeker service from All the top bananas is specifically designed for the busy jobseeker. All you have to do is register with your name, email & password of your choice. You will be asked to fill in one simple form and once completed you are ready to go - we will do the rest. We ensure your CV is distributed to all our appropriate partners that offer job opportunities targeted to your skills and chosen job sectors.

Register Now
Add us on Google+

Back to jobs in Glasgow

Recommend us on Google+

Personal Assistant Jobs In Glasgow

Sort by
close

We will automatically send you jobs based on your activity on the site

OK
close
close
alert  Tip: You can search for a phrase by enclosing your keywords in quotes, e.g. "personal assistant"
  1. Trainee Personal Trainer

    Glasgow | OTE £20,000-£30,000 | From DW Sports Fitness

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... where youll gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. Youll also enjoy professional development...

  2. Trainee Personal Trainer

    Glasgow | Competitive | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you're longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. You'll also enjoy professional development and mentoring from...

  3. Personal Injury Solicitor - Glasgow

    Glasgow | Highly Negotiable | From TSR LEGAL

    Our client a nationally recognised full service law firm, is looking to appoint a Solicitor to join their Personal Injury Department in Glasgow. The ideal candidate will have achieved a minimum of... 2PQE dealing with industrial disease and personal injury matters. You will have strong analytical & communication skills, and be a real team player. Additionally, you will be expected to manage your own caseload with minimal supervision. Please contact the team at TSR Legal for a confidential discussion on the vacancy. ...

  4. Fitness Instructor / Personal Trainer

    Glasgow | £20,000 - £35,000 | From Start Your New Career Ltd

    If you're longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. We are now recruiting for 2014/2015 intakes from highly...;ll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate Our Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UK's leading companies who have an urgent need for personal trainers Fitness First Pure Gym DW Sport Fitness Virgin Active Steiner...

  5. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Paisley | £20,000 - £30,000 PA | From Pure Gym

    Fitness Instructor/Personal Trainer Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? PureGym have partnered with The Training Room, the UKs leading... personal trainer academy to form the PureGym Academy. The PureGym Academy is now recruiting for 2015 intakes from highly motivated individuals with a passion and drive to succeed. Whether youre ... on our Fast Track or Part Time training scheme where youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate...

  6. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Glasgow | £20,000 - £30,000 PA | From Pure Gym

    Fitness Instructor/Personal Trainer Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? PureGym have partnered with The Training Room, the UKs leading... personal trainer academy to form the PureGym Academy. The PureGym Academy is now recruiting for 2015 intakes from highly motivated individuals with a passion and drive to succeed. Whether youre ... on our Fast Track or Part Time training scheme where youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate...

  7. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Glasgow | | From Pure Gym

    Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? Pure Gym have partnered with The Training Room, the UK's leading personal trainer academy to form the... training scheme where you'll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also ... and like the thought of being your own manager; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Places are limited and strictly by...

  8. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Paisley | | From Pure Gym

    Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? Pure Gym have partnered with The Training Room, the UK's leading personal trainer academy to form the... training scheme where you'll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also ... and like the thought of being your own manager; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Places are limited and strictly by...

  9. Local Banker (Personal Banking)

    Motherwell | From £17,852 to £25,200 per annum | From TSB

    Local Banker (Personal Banking) Location:  Motherwell Salary:  £17,852 - £25,200 Full-time At TSB, we have a very simple ethos that we're hugely proud of. We believe in... customers want to speak to people who know exactly what they're talking about. So as a Local Banker (Customer Service and Personal Banking) you'll quickly develop in-depth knowledge of what we offer, from personal banking products to home insurance. Whether you're talking to customers over the phone or in branch, during a pre-booked appointment or on the spur of the moment, you'll be able to recommend ... insurance and a contributory pension scheme.  Discover more and apply now This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Local-Banker-Personal-Banking_job61925606 ...

  10. Personal Trainer

    UK-LKS-Hamilton | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  11. Personal Trainer

    UK-DNB-Dumbarton | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  12. Personal Trainer

    UK-RFW-Paisley | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  13. Personal Trainer

    UK-LKS-Hamilton | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  14. Personal Trainer

    UK-DNB-Dumbarton | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  15. Personal Trainer

    UK-RFW-Paisley | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  16. Inbound Sales Consultant - Personal Banking

    Glasgow | £16916 - £17916 pa + reward, pension scheme | From Santander

    Job Description Telephone Customer Consultant - Personal Banking (Inbound calls) Summary of Key Responsibilities Create an impression that lasts longer than the call There's never... relationships, develop your skills and progress your career in our dynamic environment. Your Role As a Telephone Customer Consultant in Personal Banking you will be delivering world-class customer ... . Working in our busy call centre, you'll be the voice of Santander - engaging with customers and meeting their needs while achieving personal and team targets. Your Rewards At Santander you'll...

  17. Trainee Personal Trainer

    UK-LKS-Glasgow | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness.If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym...

  18. Trainee Personal Trainer

    UK-LKS-Glasgow | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness.If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... youll gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. Youll also enjoy professional development...

  19. Assistant Manager

    Glasgow | Competitive Salary + Benefits Package | From YourRetailJob.com

    Jacques Vert Group Limited is one of the leading British Fashion Houses with over 470 outlets in the UK, Europe and Canada and a strong online presence across all nine of its brands. The portfolio... and we understand that whatever occasion she is shopping for, her experience begins with us! We pride ourselves on the unique personal shopping service that we give to her and as a direct result, our guests return to us again and again. An Assistant Manager for Jacques Vert Group will be a strong and commercial leader who acts as an ambassador to inspire pride and passion throughout the teams in order to maximise store profitability. Our Assistant Managers, work with their Retail Managers to maximise sales and profitability and lead the teams to achieve their full potential, delivering...

  20. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    UK-LKS-Hamilton | £25,000 - £35,000/Year | From CareerBuilder

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required.If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you!The LA fitness Personal Training Academy managed by... Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition CertificateOnce ... into an exciting and rewarding career as a personal trainer.Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.*Places are limited and strictly by...