Job Listings

Upload your CV today and let that job find you

This free jobseeker service from All the top bananas is specifically designed for the busy jobseeker. All you have to do is register with your name, email & password of your choice. You will be asked to fill in one simple form and once completed you are ready to go - we will do the rest. We ensure your CV is distributed to all our appropriate partners that offer job opportunities targeted to your skills and chosen job sectors.

Register Now
Add us on Google+


Recommend us on Google+

Personal Assistant Jobs In Leicester

Sort by
close

We will automatically send you jobs based on your activity on the site

OK
close
close
alert  Tip: You can search for a phrase by enclosing your keywords in quotes, e.g. "personal assistant"
  1. Personal Assistant

    Leicester | £20000.00 - £30000.00 per annum | From Hays

    Are you a personal assistant with a legal background? Have you provided personal assistance to senior partner level? Do you have experience in a commercial property or surveying setting? Are you... looking for a job in Leicester (LE1)? This company, which has successfully worked with Hays in the past, is now recruiting for a new PA as the current personal assistant is leaving after a decade ... independently in a 'traditional' environment and that previous exposure to a legal atmosphere is imperative. If you are looking for a permanent, full time, senior level personal assistant / executive assistant level job in Leicester (LE1) then apply now. The salary is relatively open and based on the candidate's level of relevant experience (legal secretary, PA or EA experience in a legal...

  2. Personal Assistant

    Leicester | £17000.00 - £20000.00 per annum | From Hays

    Are you a personal assistant with a legal background? Have you provided personal assistance to senior partner level? Do you have experience in a commercial property or surveying setting? Are you... looking for a job in Leicester (LE1)? This company, which has successfully worked with Hays in the past, is now recruiting for a new PA as the current personal assistant is leaving after a decade ... personal assistant / executive assistant level job in Leicester (LE1) then apply now. The salary is £17k to £20k based on the candidateâs level of relevant experience (legal secretary, PA or EA ... workers. By applying for this job you accept the T&C's, Privacy Policy and Disclaimers which can be found at hays.co.uk This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Personal...

  3. Personal Assistant (PA)

    Leicester | £11 per hour | From Office Team

    The Role OfficeTeam are currently recruiting for an experienced Personal Assistant on behalf of our client based close to junction 21 of the M1. The role as a Personal Assistant will involve... looking after the most senior members of the business including the CFO and other board members. You will be an experienced corporate Personal Assistant who can manage multiple diaries, book ... temporary but may lead to a permanent position. Your Profile To be considered for this position you must be an experienced corporate level Personal Assistant who is professionally presented at all times. You will have a proven background with diary management, travel arrangements, minute taking, copy timing and all other Personal Assistant duties. The Company OfficeTeam are currently...

  4. Personal / Executive Assistant

    Leicester | £20000 - £22000 per annum | From Recruitment Genius

    This is an opportunity to join a care provider who are committed to high quality residential and supported living services for young people and adults with learning disabilities, autism and... challenging behaviour. Reporting directly to the Owner/CEO, the Executive Assistant provides executive support in a one-on-one working relationship. The Executive Assistant serves as the primary point of contact for internal and external liaison on all matters relating to the Owner/CEO. The Executive Assistant serves as a liaison to the board of directors and senior management team, organises and coordinates external relations and special projects. They are currently seeking an Executive Assistant who is creative and enjoys working within a small, entrepreneurial environment that is...

  5. Personal / Executive Assistant

    UK-LEC-Leicester | £20,000 - £22,000/Year | From CareerBuilder

    This is an opportunity to join a care provider who are committed to high quality residential and supported living services for young people and adults with learning disabilities, autism and... challenging behaviour. Reporting directly to the Owner/CEO, the Executive Assistant provides executive support in a one-on-one working relationship. The Executive Assistant serves as the primary point of contact for internal and external liaison on all matters relating to the Owner/CEO. The Executive Assistant serves as a liaison to the board of directors and senior management team, organises and coordinates external relations and special projects. They are currently seeking an Executive Assistant who is creative and enjoys working within a small, entrepreneurial environment that is...

  6. Personal Trainer

    Market Harborough | | From LA Fitness

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required. If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you! The LA fitness Personal Training Academy... Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate ... launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.* Places are ... under Registration Number 627896. This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Personal-Trainer_job61602811 ...

  7. Personal Trainer

    Leicester | OTE of £20K-£30K. | From The Training Room

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now... with immediate starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate The Training Room Personal Trainer Academy offers some of the UKs leading training facilities, distraction free learning and the opportunity to work and train alongside the very best. On course completion our...

  8. Personal Trainer

    Leicester | | From The Training Room PT

    Become a Personal Trainer with the Fitness First Academy Fitness First have teamed up with The Training Room to help you kick start your career as a Personal Trainer. We can show you how to... candidates just like you in Personal Trainer roles, thanks to our 3 year career support service, to ensure your success. Our students come from all backgrounds including sales, retail, administration ... available! We can get you qualified and industry-ready in just 6 weeks with our  Level 3 Diploma in Fitness Instructing & Personal Training . Our excellence in training and additional CPD certification courses will help set you apart, and ensure you start your new career with confidence. Our qualification includes: Level 2 Gym Instructor Certificate Level 3 Personal Trainer Certificate...

  9. Personal Trainer

    Leicester | £20 - 30k OTE | From Fitness First

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part... a personal trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now ... qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor ... attend an accredited PT business course to help kick start your career, plus online support and education, giving you the knowledge to help set up a successful self-employed personal training business...

  10. Trainee Personal Trainer

    Leicester | OTE £20,000-£30,000 | From DW Sports Fitness

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... where youll gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. Youll also enjoy professional development...

  11. Trainee Personal Trainer

    Leicester | Competitive | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you're longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. You'll also enjoy professional development and mentoring from...

  12. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    Leicester | £30k OTE | From LA Fitness

    If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you! The LA fitness Personal Training Academy managed by Club Training and in partnership with The... be offered an exclusive place on our Fast Track or Part Time training scheme where youll gain nationally recognised qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training ... Training; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance...

  13. Fitness Instructor / Personal Trainer

    Leicester | £20,000 - £30,000 PA | From Pure Gym

    Fitness Instructor/Personal Trainer Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? PureGym have partnered with The Training Room, the UKs leading... personal trainer academy to form the PureGym Academy. The PureGym Academy is now recruiting for 2015 intakes from highly motivated individuals with a passion and drive to succeed. Whether youre ... on our Fast Track or Part Time training scheme where youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate...

  14. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Leicester | | From Pure Gym

    Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? Pure Gym have partnered with The Training Room, the UK's leading personal trainer academy to form the... training scheme where you'll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also ... and like the thought of being your own manager; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Places are limited and strictly by...

  15. Personal Trainer

    UK-LEC-Loughborough | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  16. Personal Trainer

    UK-LEC-Leicester | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  17. Personal Trainer

    UK-LEC-Loughborough | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  18. Personal Trainer

    UK-LEC-Leicester | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  19. Trainee Personal Trainer

    UK-LEC-Leicester | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness.If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym...

  20. Telephone Customer Consultant (Personal Banking Inbound)

    Leicester | - £17k | From Santander

    You like going further We'll make getting there half the fun There's never been a better time to work in one of our world-class contact centres. With consistent year on year growth, and a... straightforward customer-friendly advice. We encourage you to build new relationships, develop your skills and progress your career in our dynamic environment. As a Personal Banking Consultant your ... and exceed your targets As a Personal Banking Consultant your main responsibilities will involve: Delivering world-class customer service while selling a range of banking, credit cards and savings ... - engaging with customers and meeting their needs while achieving personal and team targets. Rewarding you Starting salary of £16,916 + reward scheme + excellent benefits SMART Pension 25 days...