Job Listings

Upload your CV today and let that job find you

This free jobseeker service from All the top bananas is specifically designed for the busy jobseeker. All you have to do is register with your name, email & password of your choice. You will be asked to fill in one simple form and once completed you are ready to go - we will do the rest. We ensure your CV is distributed to all our appropriate partners that offer job opportunities targeted to your skills and chosen job sectors.

Register Now
Add us on Google+


Recommend us on Google+

Personal Injury Legal Jobs In Chapel Hill

Sort by
close

We will automatically send you jobs based on your activity on the site

OK
close
close
alert  Tip: You can search for a phrase by enclosing your keywords in quotes, e.g. "personal injury legal"
  1. Personal Injury Paralegal - Newport, Gwent

    Newport | £17,000 - £20,000 | From TSR LEGAL

    Our client is looking for an experienced Personal Injury/Credit Hire Paralegal/Fee Earner to work from their Newport office handling a portfolio of defendant motor personal injury/credit hire claims... and assisting partners with their caseloads. You must have full working knowledge of the MOJ portal and the ability to deal with litigated cases personally. This is an excellent opportunity working for a well-established firm who is expanding due to increased growth. Contact TSR LEGAL for further details. ...

  2. Personal Trainer

    Newport Pagnell | | From LA Fitness

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required. If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you! The LA fitness Personal Training Academy... Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate ... launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.* Places are ... under Registration Number 627896. This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Personal-Trainer_job61602792 ...

  3. Personal Trainer

    Newport | | From LA Fitness

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required. If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you! The LA fitness Personal Training Academy... Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate ... launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.* Places are ... under Registration Number 627896. This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Personal-Trainer_job61602790 ...

  4. Property Legal Assistant / Paralegal

    Cwmbran | £15,000 | From Yolk Recruitment

    Property Legal Assistant / Paralegal Cwmbran £15,000 The Opportunity An opportunity for a Legal Assistant has arisen at a reputable group of Solicitors, the largest in the UK. The role is... Greeting clients in reception Answering the telephone and taking messages Audio typing Mainlining diaries Typing and dictation Skills / Experience A strong desire to work in the legal field ... you have been unsuccessful.  Please keep an eye on our website for more opportunities.* This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Property-Legal-Assistant...

  5. Conveyancing Legal Executive - Newport City Centre

    Newport | £28,000 - £30,000 | From TSR LEGAL

    My client, a highly regarded multi service commercially focussed firm in Newport is looking to recruit an experienced Legal Executive for a permanent position. Salary is up to £30k. You will join... with and have exposure to a high quality case load. An excellent opportunity so please apply for immediate consideration to TSR LEGAL ...

  6. Trainee Personal Trainer

    Newport | Competitive | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you're longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. You'll also enjoy professional development and mentoring from...

  7. Fitness Instructors/ Personal Trainers

    Newport | Competitive | From The Training Room

    Fitness Instructors/ Personal Trainers With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered... exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UK's leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to ... training scheme where you'll gain nationally recognised qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also...

  8. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Newport | | From Pure Gym

    Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? Pure Gym have partnered with The Training Room, the UK's leading personal trainer academy to form the... training scheme where you'll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also ... and like the thought of being your own manager; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Places are limited and strictly by...

  9. Personal Trainer

    UK-GNT-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  10. Personal Trainer

    UK-IOW-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  11. Personal Trainer

    UK-GNT-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  12. Personal Trainer

    UK-IOW-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  13. Trainee Personal Trainer

    UK-IOW-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness.If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym...

  14. Trainee Personal Trainer

    UK-IOW-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness.If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... youll gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. Youll also enjoy professional development...

  15. Trainee Personal Trainer

    UK-GNT-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Personal Training Opportunity – UK WideLooking for a change of career or a business opportunity you can enjoy? Would you like the option to work independently or get on-board with a leading industry... brand? We are seeking highly motivated, customer service led individuals for our 2015 intake, providing you with the next step to an exciting and rewarding career as a Personal Trainer. We recruit from all backgrounds including sales, retail, administration, marketing and customer service; all you need is a passion for fitness and ‘can-do’ attitude! If successful you will secure a place on our ... Fitness Instructing & Personal Training, plus additional specialist modules to get you started. This includes: Level 2 Gym Instructor Certificate Level 3 Personal Trainer Certificate Indoor...

  16. Trainee Personal Trainer

    UK-IOW-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Personal Training Opportunity – UK WideLooking for a change of career or a business opportunity you can enjoy? Would you like the option to work independently or get on-board with a leading industry... brand? We are seeking highly motivated, customer service led individuals for our 2015 intake, providing you with the next step to an exciting and rewarding career as a Personal Trainer. We recruit from all backgrounds including sales, retail, administration, marketing and customer service; all you need is a passion for fitness and ‘can-do’ attitude! If successful you will secure a place on our ... Fitness Instructing & Personal Training, plus additional specialist modules to get you started. This includes: Level 2 Gym Instructor Certificate Level 3 Personal Trainer Certificate Indoor...

  17. Industrial Disease Paralegal / Claims Handler - Newport, Gwent

    Newport | Dep on Experience | From TSR LEGAL

    My Client a Legal 500 Personal Injury Specialist are looking to make a number of appointments into their Industrial Disease Team and are inviting candidates from other legal disciplines to join and... be retrained to handle a caseload of pre and post litigated Industrial Disease files. My client provides the full remit of legal services associated with Personal Injury claims. Through a series of acquisitions they can now safely say they are one of the UKs leading Personal Injury claim service providers. Applications are invited from candidates from any other legal discipline who are ... with a claims handling background are particularly encouraged to apply. Contact Kayleigh Rees at TSR LEGAL for further details. ...

  18. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    UK-GNT-Newport | £25,000 - £35,000/Year | From CareerBuilder

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required.If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you!The LA fitness Personal Training Academy managed by... Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition CertificateOnce ... into an exciting and rewarding career as a personal trainer.Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.*Places are limited and strictly by...

  19. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    UK-IOW-Newport | £25,000 - £35,000/Year | From CareerBuilder

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required.If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you!The LA fitness Personal Training Academy managed by... Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition CertificateOnce ... into an exciting and rewarding career as a personal trainer.Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.*Places are limited and strictly by...

  20. UK wide Trainee Personal Trainers Required

    UK-GNT-Newport | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    UK wide Trainee Personal Trainers RequiredWith the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the... and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for intakes from highly motivated and customer service led individuals ... Instructing and Personal Training, which includes -       Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)      Gym Based Boxing CertificateLevel 3 Personal Trainer Certificate (REPS)     Circuit Training CertificateIndoor Cycling Certificate                                      Sports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some of the UKs leading training facilities...