Job Listings

Upload your CV today and let that job find you

Upload your cv on mobile

This free jobseeker service from All the top bananas is specifically designed for the busy jobseeker. All you have to do is register with your name, email & password of your choice. You will be asked to fill in one simple form and once completed you are ready to go - we will do the rest. We ensure your CV is distributed to all our appropriate partners that offer job opportunities targeted to your skills and chosen job sectors.

Register Now
Add us on Google+


Recommend us on Google+

Distribute your cv
Receive jobs by email

Personal Assistant Jobs In Westhill

Sort by
close

We will automatically send you jobs based on your activity on the site

OK
close
close
alert  Tip: You can search for a phrase by enclosing your keywords in quotes, e.g. "personal assistant"
  1. Personal Trainer

    Aberdeen | £20 - 30k OTE | From Fitness First

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part... a personal trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now ... qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor ... attend an accredited PT business course to help kick start your career, plus online support and education, giving you the knowledge to help set up a successful self-employed personal training business...

  2. Trainee Personal Trainer

    Aberdeen | Competitive | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you’re longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. You’ll also enjoy professional development and mentoring from...

  3. Trainee Personal Trainer

    Aberdeen | OTE £20,000-£30,000 | From DW Sports Fitness

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... where youll gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. Youll also enjoy professional development...

  4. Trainee Fitness Instructor / Personal Trainer

    Aberdeen | From £20,000 to £30,000 per annum | From Advert Anywhere

    Fitness Instructors/ Personal Trainers With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that... exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. Our recruiter has teamed up with one of the UK’s leading Personal Trainer Academy to form the Fitness First ... nationally recognised qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer ... team, you will also attend an accredited PT business course to help kick start your career, plus online support and education, giving you the knowledge to help set up a successful self-employed personal...

  5. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    Aberdeen | £30k OTE | From LA Fitness

    If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you! The LA fitness Personal Training Academy managed by Club Training and in partnership with The... be offered an exclusive place on our Fast Track or Part Time training scheme where youll gain nationally recognised qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training ... Training; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance...

  6. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Aberdeen | | From Pure Gym

    Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? Pure Gym have partnered with The Training Room, the UK’s leading personal trainer academy to form the... training scheme where you’ll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You’ll also ... and like the thought of being your own manager; then it could be time to launch yourself into an exciting and rewarding career as a personal trainer . Places are limited and strictly by...

  7. Personal Trainer

    UK-KCD-Stonehaven | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  8. Personal Trainer

    UK-ABD-Aberdeen | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part time?Are... you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed?If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer.Fitness First have teamed up with one of the UKs leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 intakes from ... Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym...

  9. Personal Trainer

    UK-KCD-Stonehaven | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  10. Personal Trainer

    UK-ABD-Aberdeen | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    If youre longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now recruiting for... starts available. Youll gain a nationally recognised qualification Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training, which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS)Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS)Indoor Cycling CertificateGym Based Boxing CertificateCircuit Training CertificateSports Nutrition CertificateThe Training Room Personal Trainer Academy offers some ... arrange guaranteed interviews with some of the UKs leading companies who have an urgent need for personal trainersFitness FirstPure GymDW Sport FitnessVirgin ActiveSteiner (Cruise ship placements)Mark...

  11. Local Banker (Personal Banking) - Aberdeen

    Not Specified | £0.00 - £0.00 Per Year | From TSB

    Local Banker (Personal Banking) Aberdeen £17,850 - £25,200 + benefits Full time At TSB, we have a very simple ethos that we're hugely proud of. We believe in simple, straight-forward banking... that supports local people and businesses across Britain and which helps to fuel economic growth, so the communities we are part of can thrive. Together, our people are pioneering fresh approaches to banking. We take our responsibilities seriously. That's why 4.5 million customers choose to trust us with their finances. Which is where you come in. Our customers want to speak to people who know exactly what they're talking about. So as a Local Banker (Customer Service and Personal Banking) you'll quickly develop in-depth knowledge of what we offer, from personal banking products to home...

  12. Trainee Personal Trainer

    UK-ABD-Aberdeen | £20,000 - £30,000/Year | From CareerBuilder

    Trainee Personal Trainer The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness.If youre... longing to launch yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now ... youll gain nationally recognised qualifications in Personal Training (REPs 3), Spinning, Circuit Training, Gym Based Boxing and Sports Nutrition. Youll also enjoy professional development...

  13. Financial Specialist / Personal Banker - Aberdeen

    Aberdeen | - £18k | From Post Office Ltd

    Financial Specialist - Financial sales, credit cards, current accounts, insurance Aberdeen £17,802 + pension and other benefits We are looking for a customer focussed Financial Specialist... of Accreditation. Financial Specialist - Financial sales, credit cards, current accounts, insurance This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Financial-Specialist--Personal...

  14. Sales Assistant

    Aberdeen | Competitive Salary + Benefits Package | From YourRetailJob.com

    Jacques Vert Group Limited is one of the leading British Fashion Houses with over 470 outlets in the UK, Europe and Canada and a strong online presence across all nine of its brands. The portfolio... and we understand that whatever occasion she is shopping for, her experience begins with us! We pride ourselves on the unique personal shopping service that we give to her and as a direct result, our guests return to us again and again. A Sales Assistant at Jacques Vert Group is a passionate and self-motivated team member who strives to make things happen in order to achieve results and consistently delivers exceptional guest service. As a Sales Assistant you will deliver high standards of guest service at all times and will be positive and engaging putting the needs of our guests at...

  15. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    UK-KCD-Stonehaven | £25,000 - £35,000/Year | From CareerBuilder

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required.If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you!The LA fitness Personal Training Academy managed by... Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition CertificateOnce ... into an exciting and rewarding career as a personal trainer.Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.*Places are limited and strictly by...

  16. Fitness Instructors/Personal Trainers Required

    UK-ABD-Aberdeen | £25,000 - £35,000/Year | From CareerBuilder

    Fitness Instructors/Personal Trainers Required.If you are passionate about health and fitness then becoming a personal trainer could be for you!The LA fitness Personal Training Academy managed by... Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition CertificateOnce ... into an exciting and rewarding career as a personal trainer.Our fast track training scheme can be fully funded through our dedicated finance support team.*Places are limited and strictly by...

  17. Fitness Coach/Personal Trainer

    Aberdeen | | From Village Urban Resorts

    We are currently recruiting for Fitness Coaches/Personal Trainers to join our highly successful team in our Village Urban Resort in Aberdeen . Based with Velocity Health & Fitness, in modern... application for the position of Fitness Coach/Personal Trainer you must be/have: · Minimum of Gym Instructor Level 2 and working towards Level 3 in PT or equivalent. · Personality...

  18. Assistant Manager - ABERDEEN (Savers)

    Aberdeen Store (Savers) | £15,000 | From YourRetailJob.com

    Are you passionate about retail? Are you looking to join a well known successful retail business? Do you want to join a company that can offer you real career progression? As an Assistant... Assistant Manager success in this role will enable you to make the next step within Savers and A.S. Watson - how quickly you do this will only depend on you! Interested so far? Well if you want to start your management career as an Assistant Manager for Savers and would like to be considered, then you will need to have the following experience: Proven retail management experience from...

  19. Care Assistant

    Stonehaven | £7.50 per hour (£7.64 if SVQ2 Qualified) | From Care Vacancy Ltd

    Job Title: Care Assistant Hours Per Week: FT Days Or Nights Location: Havencourt Care Home, Woodcot Gardens, Forest Road, Stonehaven, Aberdeenshire AB39 2ZH Rate Of Pay: £7.50 (£7.64... of registered nurses, all of whom have individual skills to enhance the team. As a Care Assistant you will show warmth and support to our residents and their families; helping to promote independence and dignity and positively enhancing the lives of individuals in our care. So as a Care Assistant what do you need to do to make this happen? Communicate professionally and warmly with all visitors ... the home When required, accompany residents to appointments outside the home Assist residents with personal hygiene needs Work as part of a team Attend training as required In order to achieve...

  20. Care Assistant

    Stonehaven | Competitive | From Care UK

    Care Assistant, Mowat Court,Stonehaven, Aberdeenshire Do you enjoy seeing the older people in your care happy and fulfilled? Do you go out of your way to bring a smile to a resident’s face? Join... us at Care UK and start experiencing the benefits you deserve. At Care UK we go out of our way to give the residents in our care homes the best care every day. So, when you join us, you’ll be looking after the day-to-day personal needs of residents while getting to know them individually – their life experiences, interests, what makes them smile. It’s how our dedicated teams deliver personalised care that’s right for each resident. Care UK is growing fast. We’re one of the UK’s leading providers of health and social care services, and we’re opening brand new, purpose-built homes across...