Job Listings

Upload your CV today and let that job find you

Upload your cv on mobile

This free jobseeker service from AllTheTopBananas is specifically designed for the busy jobseeker. All you have to do is fill in one simple form and you're ready to go - we will do the rest. We ensure your CV is distributed to all our appropriate partners that offer Leisure Trainer jobs in Avon.

Register Now
Add us on Google+

Back to jobs in Avon

Recommend us on Google+

Distribute your cv
Receive jobs by email

Leisure Trainer jobs in Avon

Sort by
close
close
alert  Tip: You can search for a phrase by enclosing your keywords in quotes, e.g. "leisure trainer"
  1. Leisure Attendant

    Bournemouth | | From Marriott

    Leisure Attendant - 150011SP Job :   Recreation/Fitness Club Primary Location :   GBR-Dorset-Bournemouth-Bournemouth Highcliff Marriott Hotel Organization :   Marriott..., state or local laws.   Job Posting :   Jul 10, 2015, 3:05:14 PM This job was originally posted as www.caterer.com/JobSeeking/Leisure-Attendant_job63009836 ...

  2. Trainer

    Christchurch, Dorset | | From Gregory-Martin International

    Trainer Our client is looking for a trainer someone ideally from a teaching, HR, Marketing or PR background, although this is a technical company this role doesn’t require aviation knowledge just... background or PR/Media background L&D background Trainer Location: Christchurch, Bournemouth, Dorset Salary: Competitive ...

  3. Leisure Lifeguard - Casual

    Bournemouth | Competitive | From Marriott

    Marriott Hotels, Marriott International’s flagship brand with more than 500 global locations, is advancing the art of hosting so that our guests can travel brilliantly. As a host with Marriott... status or any other basis protected under federal, state or local laws. This job was originally posted as www.caterer.com/JobSeeking/Leisure-Lifeguard---Casual_job62934532 ...

  4. Trainer Assessor

    Poole, Dorset | From £17,900 to £20,267 per annum | From St John Ambulance

    Positions have arisen within the South West region of the Workplace Training. We are looking for excellent communicators to deliver and assess St John Ambulance training courses to the highest... of delivering first aid and/or health and safety courses is desirable. Closing date for applications is 24 July 2015. This job was originally posted as www.totaljobs.com/JobSeeking/Trainer...

  5. Academy Trainer

    Poole, Dorset | £200 - £250 per day | From Oakleaf Partnership

    A leading bank is looking for an Academy trainer to join their team for a contract. The successful candidate will be responsible for delivering induction training to new recruiters and upskilling......

  6. Academy Trainer

    Poole, Dorset | £200 - £250 per day | From Oakleaf Partnership

    A leading bank is looking for an Academy trainer to join their team for a contract. The successful candidate will be responsible for delivering induction training to new recruiters and upskilling......

  7. Leisure Attendant - 32 hours fixed to end Sept

    Bournemouth | Competitive | From Marriott

    Marriott Hotels, Marriott International’s flagship brand with more than 500 global locations, is advancing the art of hosting so that our guests can travel brilliantly. As a host with Marriott... or any other basis protected under federal, state or local laws. This job was originally posted as www.caterer.com/JobSeeking/Leisure-Attendant---32-hours-fixed-to-end-Sept_job63110341 ...

  8. Trainee Personal Trainer

    Bournemouth | £20000 - £30000 per annum | From The Training Room PT

    With the leisure industry growing year on year, there has never been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part... a Personal Trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UK's leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 Personal Trainer intakes from highly motivated and customer service led individuals. Whether you're a graduate looking for your first position, a driver wanting to change career or a sales ... Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also enjoy professional development...

  9. Trainee Personal Trainer

    Poole | £20000 - £30000 per annum | From Fitness First

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part... time? Are you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed? If you're longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UK's leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now ... qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor...

  10. Trainee Personal Trainer

    Poole, Dorset | £20000 - £30000 per annum | From The Training Room PT

    With the leisure industry growing year on year, there has never been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part... a Personal Trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UK's leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now recruiting for 2015 Personal Trainer intakes from highly motivated and customer service led individuals. Whether you're a graduate looking for your first position, a driver wanting to change career or a sales ... Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You'll also enjoy professional development...

  11. Trainee Personal Trainer

    Bournemouth | £20000 - £30000 per annum | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you’re longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... , distraction free learning and the opportunity to work and train alongside the very best. If successful, you will be offered an exclusive place on our Fast Track or Part Time training scheme where you’ll...

  12. Trainee Personal Trainer

    Bournemouth | £20000 - £30000 per annum | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you’re longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... , distraction free learning and the opportunity to work and train alongside the very best. If successful, you will be offered an exclusive place on our Fast Track or Part Time training scheme where you’ll...

  13. Fitness Instructor/Personal Trainer

    Bournemouth | £20000 - £30000 per annum | From Pure Gym

    Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? PureGym have partnered with The Training Room, the UK’s leading Personal Trainer academy to form the... PureGym Academy. The PureGym Academy is now recruiting for 2015 Personal Trainer intakes, from highly motivated individuals with a passion and drive to succeed. Whether you’re a graduate looking for your first position or you’re looking to leave the 9-5 and re-train in something new, this could be the perfect move for you. If successful, you will be offered an exclusive place on our Fast Track ... Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate You’ll...

  14. Trainee Personal Trainer

    Poole, Dorset | £20000 - £30000 per annum | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you're longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... , distraction free learning and the opportunity to work and train alongside the very best. If successful, you will be offered an exclusive place on our Fast Track or Part Time training scheme where you'll gain...

  15. Trainee Personal Trainer

    Poole, Dorset | £20000 - £30000 per annum | From DW (TTRPT)

    The DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is looking to recruit individuals who are passionate about Sport, Health and Fitness. If you're longing to launch... yourself into an exciting and rewarding career doing something you love and possess the drive and determination to be the very best, then the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, could be just the answer. As the leading course provider for Personal Trainers, the DW Sports Fitness Personal Trainer Academy, managed by Club Training, is now recruiting for 2015 ... , distraction free learning and the opportunity to work and train alongside the very best. If successful, you will be offered an exclusive place on our Fast Track or Part Time training scheme where you'll gain...

  16. Trainee Personal Trainer

    Bournemouth | £20000 - £30000 per annum | From Fitness First

    With the leisure industry growing year on year, there has not been a better time to become a personal trainer. Do you dream of having a job that offered the flexibility to work full or part... time? Are you currently working in sales or retail and wish you could do something you really enjoyed? If you're longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. Fitness First have teamed up with one of the UK's leading Personal Trainer Academy, The Training Room, to form the Fitness First Academy. Now ... qualification - Active IQ Level 3 Diploma in Fitness Instructing and Personal Training , which includes - Level 2 Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor...

  17. Land Train Driver

    Bournemouth, Dorset | £8 - £9/hour | From Mploy Staffing Solutions Ltd

    Our client based in Bournemouth operates a land train shuttle service along the promenades between Alum Chine and Boscombe. This is a part of the seafront operation and provides a safe, efficient... and customer friendly service for all visitors and local residents alike. They are looking for an experienced Seasonal Land Train Drivers to join their friendly team. PSV licence on a manual gearbox is essential. Successful candidate will be required to drive the seafront land train, assist in the setting up and garaging of land trains, undertake the issue of tickets and receipts and the collection of monies due in accordance, ensure the train is kept clean and presentable. You also might be required to work weekends. This is a temp-ongoing position starting 18th of July 2015...

  18. Trainee Personal Trainer

    Bournemouth | £20000 - £30000 per annum | From The Training Room

    If you're longing to launch yourself into an exciting and rewarding career then becoming a personal trainer could be just the answer. The Training Room Personal Trainer academy is now... Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate The Training Room Personal Trainer Academy offers some of the UK's leading training facilities, distraction free learning and the opportunity to work and train alongside the very best. On course completion our dedicated career support team will help to arrange guaranteed interviews with some of the UK's leading companies who have an urgent need for personal trainers Fitness First Pure Gym DW Sport Fitness...

  19. Fitness Instructor / Personal Trainer

    Bournemouth | £20,000 - £30,000 PA | From Pure Gym

    Fitness Instructor/Personal Trainer Do you have a passion for health and fitness and want to turn your hobby into a career? PureGym have partnered with The Training Room, the UKs leading... personal trainer academy to form the PureGym Academy. The PureGym Academy is now recruiting for 2015 intakes from highly motivated individuals with a passion and drive to succeed. Whether youre a graduate looking for your first position or youre looking to leave the 9-5 and re-train in something new, this could be the perfect move for you. If successful, you will be offered an exclusive place ... Gym Instructor Certificate (REPS) Level 3 Personal Trainer Certificate (REPS) Indoor Cycling Certificate Gym Based Boxing Certificate Circuit Training Certificate Sports Nutrition Certificate...